Aan het eind van het jaar wordt Popkoor Springtime voor even:

In 2018 treden wij als Kerstkoor Springtime op, op de volgende locaties:

14 december op de markt in Grave, tijdens de Lichtjesavond. Heel Grave ziet er dan sprookjesachtig uit, met overal muziek en hapjes. Centrale ontmoetingsplek is de Markt, waar Kerstkoor Springtime een hartverwarmend kerstconcert verzorgt. De Lichtjesavond is vanaf 18.00 uur, tot 21.00 uur.

15 december bezorgen wij de bewoners van Joachim & Anna in Nijmegen een hartverwarmend kerstmoment. De avond is toegankelijk voor de bewoners en hun familie en verzorgenden.

18 december worden de bewoners van Malderburch, Centrum voor Wonen, Zorg en Welzijn vergast op een optreden van ons koor, met liedjes met die voor ons koor kenmerkende mix van bezinning en winterpret.

23 december tenslotte kan iedereen die in Malden winkelt getuige zijn van ons kerstrepertoire in de prachtige arrangementen van Willem Peter Thielen, onze dirigent. Het optreden staat deze dag gepland in de middag, in ons winkelcentrum.

Het duurt nog even tot de kerst:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Op vrijdag 15 december 2017 verzorgden wij een kerstconcert in de kerk. Het werd een bijzonder concert, getuige de recensie in de Via Heumen.

Zoekt u een sprankelende invulling van uw Kerstviering?

 

Kerstkoor Springtime kent een repertoire van bekende kerstpopsongs en kerst-evergreens, spectaculair gearrangeerd. Wij zingen graag op plaatsen waar men zoekt naar een authentieke kerstsfeer, met een mix van religieuze en ‘poppy’ kerstliederen. Informeer naar de mogelijkheden.