Onze optredens

Een overzicht door de jaren heen

Onze Diners Chantants in de nazomer van 2019 waren zeer succesvol. Malderburch, Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg was omgebouwd tot Bistro Malderburch. 

Als koor waren we van alle markten thuis: we zorgden voor inrichting, serveerden het viergangen diner uit en… zorgden voor onvergetelijke muzikale omlijsting.

 

Winkelcentrum Malden

Ons eerste optreden vond plaats in het winkelcentrum van Malden. Een beetje onwennig nog, maar het smaakte meteen naar meer. Inmiddels treden we elk jaar wel op in dit winkelcentrum.

 

 We traden diverse keren op samen met orkesten. De Maldense Harmonie Luctor et Emergo en de Mookse St Erica bijvoorbeeld. Beide keren in Maldensteijn.

Aan het eind van elk jaar wordt Popkoor Springtime voor even Kerstkoor Springtime. We hebben een gevarieerd repertoire,  van Santaclaus en sneeuwpret tot Drie Koningen en het kerstkind. We traden de afgelopen jaren op diverse locaties op: het winkelcentrum Malden, de IJsbaan, de kerk en Museum Oriëntalis (Heilige Landstichting). Ook op een Lichtjesavond in Grave waren we van de partij.

Het hoogtepunt in ons bestaan vormde de eerste lustrum-theatershow Springtime Timemachine.

Cruiseschip Rigoletto, dat gasten uit verre buitenlanden laat kennismaken met het Land van Maas en Waal, vraagt ons regelmatig de gasten te vermaken. Voor ons zijn dat bijzondere optredens.

Regelmatig treden wij op voor verzorgings- en verpleeghuizen. Joachim & Anna in Nijmegen, Malderburch of Norbertushof in Gennep bijvoorbeeld. Ons repertoire wordt hoogst gewaardeerd door bewoners en medewerkers en vaak leidt dat tot meezingen…

Op de foto’s ons optreden in Gennep in 2019.

 

Tot slot: we hebben ook deelgenomen aan korenfestivals (onder andere in Wijchen, IJsselstein en Grave), opgetreden in tuincentra en misschien nog op een enkele plaats die we vergeten zijn. Bijzondere vermelding verdient het feest ter ere van de installatie van de Heumense burgemeester.

Het publiek is bij onze optredens altijd enthousiast en vrolijk. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen bij een van onze optredens.