Een hoogwaardig diner in goed gezelschap en met koormuziek op de achtergrond.

Maldensteijn wordt op 16 december voor één avond omgevormd tot 

Bistro Maldensteijn

Hier vindt u alle informatie over deze unieke avond. Reserveer een tafel voor uzelf en uw vrienden en familie.

Een onvergetelijk avondje uit...in Kerstsfeer

 

Wij serveren voor u een viergangenmenu van klasse, passend bij de tijd van het jaar. Zowel een vegetarische als een ‘alleseters’ variant.

Tussendoor kunt u genieten van sfeervolle kerstliederen, van Jingle Bells tot Oh Holy Night. Liedjes over sneeuwpret, winterse gezelligheid, maar ook over de komst van het kerstkind, de Ster van Bethlehem en de drie koningen – u wordt verrast met ons uitgebreide en gevarieerde kerstrepertoire. Begeleid door de Springtime Band.

U wordt verwacht op vrijdag 16 december om 18.30 uur.

 

Rene Levasier

Rene Levasier

Chef kok Kerst Diner Chantant

 

René werkt sinds februari van dit jaar als kok bij Malderburch. Daarvoor was hij 25 jaar lang werkzaam als Chef Kok bij Restaurant Humphrey’s in Arnhem. Nu hij bij Malderburch werkt, komt hij met veel meer facetten van zijn vak in aanraking. Toch blijft ook de Horeca-keuken hem boeien. Hij wil voor ons Diner Chantant dan ook graag zijn beste culinaire creaties laten zien.

De Culinaire verzorging

Wat gaat Rene voor u koken?

Rene wil starten met een herfstachtig voorgerecht. 

Daarna volgt een heerlijke soep, die u zeker zal verrassen in deze tijd van het jaar.

Het hoofdgerecht roept associaties op met kerst.

We sluiten af met een hemels nagerecht, waarna koffie met bonbons de smaakpapillen weer tot rust brengen.

Een passend wijnarrangement is voor een kleine meerprijs bij te bestellen. Er is de mogelijkheid van een vegetarisch of een ‘alleseters’ menu, dat u bij uw ticket al dient aan te geven. 

Alles wordt uitgeserveerd door de leden van ons koor, die tussen de gangen door een mix van hemelse, vrolijke, nostalgische en verrassende kerstliederen voor u zingen.

Heeft u nog vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Hiernaast vindt u de meest voor de hand liggende. Maar staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook gebruik maken van het formulier hieronder.

Heeft Maldensteijn een restaurantkeuken?

Maldensteijn heeft vele uitstekende faciliteiten, maar geen keuken. We werken daarom samen met de keuken van Malderburch, een paar honderd meter verderop. Daar worden de gerechten bereid en met speciaal geprepareerde busjes naar Maldensteijn vervoerd. Facilitair manager van Malderburch Ardie Verhagen en Chefkok Rene hebben ervaring met dit soort operaties. De kwaliteit blijft top!

Is er ook een vegetarisch menu?

Ja, er is ook een volwaardig vegetarisch menu. Als u dit wenst, dient u bij de bestelling aan te geven dat u vegetarisch wilt eten. Dit doet u door het betreffende vakje aan te vinken. Bestelt u meerdere kaarten, dan moet u voor eventuele alleseters en vegetariërs twee aparte bestellingen doen. Uw keuze bij aanschaf van de tickets kan tijdens het diner niet meer veranderd worden. 

Zijn er ook tafels voor meerdere personen?

Het Kerst Diner Chantant is anders dan een gewoon diner. In plaats van tafeltjes voor 2 personen, zoals in een gewoon restaurant, hebben wij grotere tafels en wordt u samen met andere gasten aan één tafel geplaceerd. Wilt u met vrienden of familie aan dezelfde tafel plaatsnemen, dan kan dat. Bestel dan de kaarten in één keer voor het aantal personen dat u wenst. Bij de tafelschikking wordt hier dan rekening mee gehouden.

Als er meerdere mensen uit uw gezelschap een eigen kaartje hebben gekocht en u wilt toch samen aan tafel, dan kunt u dit ook kenbaar maken door een berichtje via het vragenformulier op deze pagina. Meld dan de namen van uw gewenste tafelgenoten. 

En voor alle duidelijkheid: een tafel exclusief voor twee personen is dus niet mogelijk…

Hoe ziet het programma er precies uit?

Vanaf 18.30 uur bent u welkom bij Maldensteijn. Rond 19.00 uur serveren wij de amuses, waarna het koor alvast een opwarmertje verzorgt met kerstliederen. Vervolgens zal tussen elke gang een muzikaal intermezzo plaats vinden. We hopen tegen 22.30 te kunnen afsluiten. Natuurlijk bent u dan nog welkom in de bar van Maldensteijn.

Is er een goed doel aan verbonden?

Het Diner Chantant is ontstaan uit samenwerking met Malderburch, Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg en bedoeld om dit Centrum als Huis van de Buurt op de kaart te zetten. Nu is het vooral bedoeld om Popkoor Springtime te presenteren als een bijzonder koor, dat evenementen in de gemeente Heumen oprganiseert en opluistert. Een eventueel batig saldo wordt gebruikt ter financiering van onze grote theatershow Springlevend, over een jaar.

Zijn er bij succes meer avonden beschikbaar?

Het Kerst Diner Chantant is dit jaar alleen op 16 december mogelijk. ‘Spelbreker’ is het WK Voetbal, dat in deze periode wordt gespeeld. In de toekomst overwegen we zeker dit soort evenementen vaker te organiseren. In elk geval gaat ook ons traditionele kerstconcert in het Winkelcentrum dit jaar door.

Ik heb nog een vraag

Bestel hier uw tickets

Klik hieronder op ‘Accept all Cookies’ en voer het aantal tickets in dat u wenst, dan komt u vanzelf in een betaalmodule. Na betaling ontvangt u per mail uw gekochte tickets. Die kunt u thuis uitprinten, maar ook op uw telefoon laten scannen bij binnenkomst. Vergeet niet uw eventuele voorkeur voor vegetarisch aan te geven. Deze keuze kan later niet meer aangepast worden. En voor alle duidelijkheid: het ticketbureau Eventix doet niets met uw gegevens.