Springtime serveert:

Zaterdag 14 september en 5 oktober in Bistro Malderburch, Broekkant 16 Malden

 

Diner Chantant met een vijfgangendiner, omlijst door de zang van Popkoor Springtime. Reserveer nu alvast je couvert…

 

Kaarten voor september of oktober?

Als je toegangskaarten wilt bestellen, dan kan dat. Lees hieronder meer over het programma, of bestel meteen kaarten hier.

Vrienden van Popkoor Springtime

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles rond ons Diner Chantant? En van andere optredens van of nieuwtjes over ons koor? Geef je dan op als Vriend.

Vertel het familie en vrienden!

Maak ook familie en vrienden enthousiast. Het menu dat wij serveren is van uitstekende restaurantkwaliteit. Wie al eens bij Bistro Malderburch heeft gedineerd, kan erover meepraten!

Wat kun je verwachten?

 

Springtime Serveert garandeert je een gezellig avondje uit. Je kunt alleen komen, samen met je partner of met een gezelschap tot zes personen – in alle gevallen beloven wij je een topavond!

Om 18.00 uur word je welkom geheten en naar je tafel begeleid.  

Het diner zal rond 18.30 uur door de leden van Popkoor Springtime worden uitgeserveerd, te beginnen met een verrassende amuse. 

Er is voldoende ruimte om te praten met je tafelgenoten, te genieten van de zang van ons koor en natuurlijk van de voortreffelijke gerechten. 

 

De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een kopje koffie of thee.

 

Kaarten bestellen?

Je kunt kaarten bestellen via deze website. Als je op de betreffende knop elders op deze pagina klikt, krijg je een formulier waar je je gegevens invult. Het aantal door jou aangegeven plaatsen wordt dan voor je gereserveerd. Het bedrag moet je apart overmaken. Zodra de betaling binnen is, krijg je bericht over definitieve plaatsing. Als je je op de avond zelf meldt bij onze receptionisten met de bevestigingsbrief, word je naar je tafel geleid.

Ook kun je je aanmelden voor kaarten bij de receptie van Maldenburch. Je krijgt dan een brief met het bankrekeningnummer waarop u uw betaling kunt overmaken. Tenslotte: telefonisch bestellen is ook mogelijk: 06 40090683.

Tafelschikking

Bistro Malderburch biedt plaats aan zo’n 80 gasten, verdeeld over tafeltjes voor 4 of 6 personen. Kom je met z’n tweeën of alleen, dan wordt u geplaatst aan een tafel met andere gasten. 

Met groter gezelschap?

Wilt u met een groep naar ons Diner Chantant? Dat kan! Groepen tot zes personen kunnen zich opgeven door één contactpersoon, die betaling en distributie van de kaarten regelt.

Bistro Malderburch?

Bistro Malderburch is het restaurant van Malderburch, dat graag Huis van de Buurt wil zijn voor kwetsbare burgers in de gemeente Heumen. De keuken is van restaurantkwaliteit en kan zich meten met de restaurants uit de buurt. Tijdens ons Diner Chantant willen kok en personeel dit graag aan je tonen. Zij pakken dus extra uit!

Welk repertoire?

Springtime is een popkoor. Wij zingen dus popliedjes, bekend en minder bekend, vanaf de vroege jaren zestig tot nu. Er zullen zeker liedjes voorbij komen die je herkent en toch als nieuw beluistert, vanwege de verrassende arrangementen van Willem-Peter Thielen, onze dirigent. Wie ons kent, weet dat we afwisselen tussen up-tempo en ballads, en tussen jong en oud. Voor elk wat wils dus. Ideaal om, na beluistering met je tafelgenoten herinneringen op te halen uit de tijd dat dat lied een hit was. En ondertussen ook te genieten van het lekkere eten en de drankjes die geserveerd worden…

Ik verheug me erg op het Diner Chantant. Met mijn achtergrond als restaurantkok kook ik voor u de sterren van de hemel. En Springtime zingt ze er weer aan…

Kok van Bistro Malderburch