7 & 8 oktober

Maldensteijn

7 en 8 oktober 

Onze nieuwste show in Theater Maldensteijn

Wij gaan het voor u doen

Popkoor Springtime brengt voor u voor een groot deel nieuw repertoire. Met liedjes, zoals altijd, uit ruim 70 jaar popmuziek. Wat dacht u van You Can Go Your Own Way? Of Multicolor en Roller Coaster? In totaal 21 liedjes, met als hoogtepunt Dance, dance, dance!, een potpourri van dansnummers door de jaren heen. Het dak gaat eraf, daar in Maldensteijn. Gegarandeerd!

inhoud

de seizoenen van het leven

Springlevend! is een show, die gaat over het leven zelf. Van geboorte tot de oude dag – van lente tot winter. Een eigenzinnige keuze van passende songs, die de verschillende levensstadia verklanken, afgewisseld met sketches, videoopnames, live-sculpturen… Het geheel is een verrassende vorm van totaal-theater.

Zandkunstenares

Rosa van der Vijver gooit, strooit en schuift met zand op een lichtplaat en laat op een betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. De Zandkunstenares verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel; een schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan. Zij is één van de attracties tijdens onze show.

De seizoenen van het leven

Bekend in Malden en omstreken: presentator en entertainer Remco Eversen presenteert de show en interviewt op geheel eigen wijze een aantal mensen in de verschillende fasen van hun leven – van kinderen tot ouderen. Het geheel wordt op video getoond.

Sketches, begeleiding en meer...

De leden van ons koor zullen niet alleen zingen. De show wordt opgeluisterd door tal van fragmenten tussendoor – van een sketch tot een gedicht of zomaar een praatje. Ook staat de Springtime Band garant voor instrumentale begeleiding en zullen de songs gebracht worden met passende choreografische ondersteuning. Het wordt een multimedia-spektakel in de ware betekenis van het woord.

Prijzen

ticketshop

Bestel hier uw kaarten

Kaarten zijn alleen online te koop. U kunt betalen via i-Deal.

Helaas zijn wij genoodzaakt voor elke ticket €1,00 extra servicekosten te berekenen. Dat bedrag is de vergoeding voor Eventix, die ons de administratie uit handen neemt. Uw gegevens worden door Eventix niet voor andere doeleinden gebruikt, zoals in de gebruikersovereenkomst staat.

Ik heb nog een vraag

De show begint over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)